Werkgebieden

Productie (food en industrie)
Wij leveren ervaren krachten aan de voedselverwerkende industrie. Of het nu gaat om productiewerkzaamheden of verpakken, onze mensen kennen het belang van hygiënisch werken. Ook buiten de voedselindustrie zijn onze mensen actief in productie- en verpakkingsprocessen. Ze worden ingezet voor zowel eenvoudige en routinematige taken en processen, als voor specialistisch werk. Ze werken snel en zijn secuur.

Logistiek
Snel professionele en ervaren logistieke krachten nodig? Wij leveren expeditiemedewerkers, orderverzamelaars en inpakkers, maar hebben ook gecertificeerd personeel voor het werken met intern transportmaterieel als heftrucks, reachtrucks en orderpickers. Onze mensen werken snel en secuur en dragen er mede zorg voor dat je klanten op tijd de juiste spullen in huis hebben.

(Glas)tuinbouw 
Onze arbeidsmigranten wonen en werken met name in West-Brabant, Zeeland en het Westland. Daar doen zij waar ze goed in zijn: eenvoudig en routinematig (productie)werk. Ze oogsten en verpakken tomaten, komkommers of uien of toppen en draaien paprika’s. Je vindt ze in de drukke oogstperiode ook hard aan het werk in de fruitteelt.