Werkgevers

Zoek je gemotiveerde arbeidskrachten?
Heb je voor korte of langere periodes gemotiveerde arbeidskrachten nodig, die weten wat presteren is, die de handen uit de mouwen steken en niet stoppen voordat het werk klaar is? Dan ben je bij Prologreen aan het goede adres. Voor de werkgebieden productie, logistiek of (glas)tuinbouw leveren wij ervaren arbeidskrachten die ervoor zorgen dat je jouw beloften aan je klanten kan waarmaken.

Hoe we dat doen?
Onze partners zijn SNA en NEN4400-1 gecertificeerd en voldoen aan alle wettelijke verplichtingen rondom het uitbetalen van het juiste loon en het toepassen van overige arbeidsvoorwaarden. Conform de NBBU cao wordt de inlenersbeloning onverkort toegepast. Onze arbeidskrachten hebben altijd de vereiste papieren met de juiste competenties.

Wij zorgen daarbij goed voor onze arbeidsmigranten. Ze beschikken altijd over een ziektekostenverzekering, hebben gepast vervoer van en naar hun werk en als nodig voorzien wij ze van woonruimte die voldoet aan de SNF normen. Zij kunnen zich daardoor volledig richten op hun werk en hoeven zich geen zorgen te maken over de randvoorwaarden.

De voordelen van het werken met Prologreen

  • Gemotiveerd en professioneel personeel
  • Afspraak is afspraak: wij doen wat we beloven
  • Ontzorging bij personeelstekort
  • Flexibiliteit bij pieken
  • 10 jaar ervaring in de uitzendbranche
  • Zeer uitgebreid netwerk in Hongarije

Neem contact op
Meer weten of kennismaken? Neem telefonisch contact op met Prologreen via 0162-695878 of stuur een bericht via contactpagina.